background

Over Mij

Hoi!

Ik ben Jeannette Houwen, 34 jaar, gelukkig getrouwd met Rik Houwen en moeder van 2 schattige meiden; Lynn (2014) en Jill (2016).

Wie ben ik:

Ik ben een creatieveling en kan me heerlijk verliezen in het maken van allemaal leuke spulletjes voor baby’s. Ik maak dan ook graag iets speciaals, iets persoonlijks. Heerlijk weer die uitdaging om het super speciaal te maken. Vooral die blije gezichten als een opdracht wordt afgeleverd. Daar wordt ik natuurlijk ook weer blij van. Of het nu om een kraamkado, een verjaardagskado, doopkado enz. gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dragen:

Het dragen van mijn baby in een draagdoek heb ik ontdekt toen mijn oudste dochter 10 weken oud was. De jongste is inmiddels 2,5 en ik draag haar nog steeds!
Ik ben in eerste instantie begonnen met dragen omdat het wel zo handig was om soms eens even mijn handen vrij te hebben en eens een rondje door het huis te doen. Echter merkte ik al snel dat dragen zoveel meer is dan alleen je handen vrij hebben. Het is vooral hechting! Mijn jongste spruit ben ik natuurlijk meteen na de geboorte gaan dragen in een draagdoek. En heel soms..... (toen ze klein waren) droeg ik ze zelfs allebei! Ja echt!
De opleiding tot draagconsulente heb ik gevolgd in oktober 2015.

Wat nog meer:

En zo wil ik steeds meer doen met die bijzondere band tussen ouder en kind. Sinds kort bied ik dan ook babymassage en baby-yoga aan. Contact met je kindje heeft zoveel voordelen. Ik heb eind 2016 de opleiding docent babymassage en –yoga gevolgd. Babymassage kan individueel of in groepsverband. Hier worden ouder en kind samen heerlijk relaxed van. Wat wil je nog meer? En ook bij baby-yoga staat vooral het contact centraal. Nee, geen gekke lotushoudingen bij je kindje. Maar ontspanning en spel. Kijk vooral verder op mijn site. Als je vragen hebt mag je me bellen, appen, fb-en, sms-en of mailen en er staat ook heel handig een contactformulier voor je klaar.

Ik hoor graag van je!